Festpyntet iskake

Med enkle grep kan du forvandle boksisen til en skikkelig festdessert som kan serveres både som avslutning på en deilig middag, eller kanskje som en imponerende dessert på nyttårsfesten

Ingredienser

  • Dream Sjoko Truffle
  • Diplom-Is sjokolade med sjokoladebiter
  • Sjokolade- eller lakris-gullkuler

Slik gjør du

 

  1. Hell gjerne først litt sjokoladesaus som stivner på isen på et serveringsfat, slik at isen ikke sklir rundt.
  2. Snu en boks med Dream-is opp ned på fatet. For å få isen ut hel, og uten at den smelter for mye, kan du dra en kniv rundt på innsiden av boksen for å løsne isen, før du trykker den forsiktig ut.
  3. Sett fatet med isen inn i fryseren igjen frem til servering.
  4. Topp iskaken med små kuler av sjokoladeis, vi brukte et lite kulejern til dette.
  5. Pynt med spiselige gullkuler og sett et kakestjerneskudd i toppen som du tenner på før servering.

 

En sikker dessertvinner på festbordet!

Produkter vi brukte

Dream Sjoko Truffle

Diplom-Is sjokolade med sjokoladebiter