Iskake på 1-2-3

Det er så lite som skal til for å trylle frem en serveringsklar iskake, helt uten å bake. Denne enkle iskaken er perfekt å servere til dessert, og det beste er at du kan bestemme smak og pynt helt selv.

Ingredienser

  • 1 boks Diplom-Is Dream Chocolate Chip Cookie Dough
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • 1 kule Diplom-Is Vanilje 2l
  • 1 vaffelkjeks
  • Diplom-Is Salt Karamellfugde
  • Kremtopper

Slik gjør du

 

  1. Hell gjerne litt sjokoladesaus som stivner på isen på midten av et fat slik at isen ikke sklir for mye rundt.
  2. Snu en boks med Diplom-Is Dream opp ned på fatet. For å få isen ut hel, og uten at den smelter for mye, kan det være lurt å skjære av bunnen av isboksen og trykke isen forsiktig ut, eventuelt dra en kniv rundt innsiden av boksen for å løsne isen.
  3. Hell sjokoladesaus som stivner på isen på toppen, slik at det renner litt ned på sidene.
  4. Sett fatet tilbake i fryseren så isen holder seg kald og sausen stivner.
  5. Legg en iskule på toppen av iskaken rett før servering, vi har brukt vaniljeis, og hell salt karamellfudge på over og rundt iskaken. Pynt med sjokoladebiter, for eksempel kremtopper. Til slutt topper du vaniljeiskulen med en vaffelkjeks.

 

Imponerende og enkel iskake i en fei!

Produkter vi brukte

Diplom-Is Dream Chocolate Chip Cookie Dough

Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen

1 kule Diplom-Is Vanilje 2l

Diplom-Is Salt Karamellfugde