
Rosa iskakedrøm
En supersøt iskake som både er lekker å se på og deilig på smak.
Ingredienser
- Diplom-Is Vanilje 2l
- Diplom-Is Tress 2l
- Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
- Diplom-Is Perler med bringebærsmak
- Diplom-Is Sjokoladecrisp
- Pisket krem
- Kirsebær eller moreller
Slik gjør du
- Sett vaniljeis opp ned på et fat. Hell gjerne litt sjokoladesaus som stivner på isen på fatet først, slik at isen ikke sklir rundt.
- Fest bringebærperler nederst rundt isen.
- Hell over sjokoladesaus som stivner på isen slik at det renner ned langs kanten av iskaken.
- La iskaken stå i fryseren frem til du skal pynte og servere den.
- Pynt iskaken med tre jordbæriskuler fra Tress-is boksen.
- Hell sjokoladesaus som stivner på isen over jordbæriskulene.
- Topp med pisket krem og bringebærperler.
- Avslutt med å plassere tre kirsebær på toppen av iskaken.
Pink dreams!
Produkter vi brukte

Diplom-Is Vanilje 2l

Diplom-Is Tress 2l

Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen

Diplom-Is Perler med bringebærsmak
