Slik pynter du iskjeksen

Å invitere til isbar med kuleis og vaffelkjeks er stor stas for både store og små, og passer perfekt som dessertaktivitet i en barnebursdag. Pynter du iskjeksen med sjokolade og strøssel ser det ekstra lekkert ut. Enkelt og smakfullt er det også.

Ingredienser

  • Diplom-Is Vaffelkjeks
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Perler med bringebærsmak
  • Diplom-Is Sjokoladekonfetti

Slik gjør du

 

  1. Hell sjokoladesaus som stivner på isen over i en skål.
  2. Dypp toppen av iskjeksen i sausen og la den dryppe av.
  3. Dekorer med strøssel på utsiden og innsiden av iskjeksen før sjokoladesausen har stivnet.
  4. Sett gjerne kjeksen litt i fryseren så sjokoladekanten stivner, hvis den ikke skal brukes med en gang.

 

Ha gjerne på ekstra saus eller strøssel på isen om du ønsker.

Produkter vi brukte

Diplom-Is Vaffelkjeks

Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen

Diplom-Is Perler med bringebærsmak

Diplom-Is Sjokoladekonfetti