
Slik pynter du iskjeksen
Å invitere til isbar med kuleis og vaffelkjeks er stor stas for både store og små, og passer perfekt som dessertaktivitet i en barnebursdag. Pynter du iskjeksen med sjokolade og strøssel ser det ekstra lekkert ut. Enkelt og smakfullt er det også.
Ingredienser
- Diplom-Is Vaffelkjeks
- Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
- Diplom-Is Perler med bringebærsmak
- Diplom-Is Sjokoladekonfetti
Slik gjør du
- Hell sjokoladesaus som stivner på isen over i en skål.
- Dypp toppen av iskjeksen i sausen og la den dryppe av.
- Dekorer med strøssel på utsiden og innsiden av iskjeksen før sjokoladesausen har stivnet.
- Sett gjerne kjeksen litt i fryseren så sjokoladekanten stivner, hvis den ikke skal brukes med en gang.
Ha gjerne på ekstra saus eller strøssel på isen om du ønsker.
Produkter vi brukte

Diplom-Is Vaffelkjeks

Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen

Diplom-Is Perler med bringebærsmak
