Superenkel bursdags-iskake

Garantert en dessert som både bursdagsbarnet og gjestene vil elske. Iskaken lages på få minutter, og pyntes etter bursdagsbarnets ønsker. Miks smaker, farger, sauser og strøssel, og gi selskapet en festlig isdrøm uten sidestykke.

Ingredienser

  • Diplom-Is Litago 1,2l
  • Diplom-Is Vanilje 2l
  • Diplom-Is Pistasj med sjokoladebiter 2l
  • Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Sjokladecrisp
  • Diplom.-Is Sjokoladekonfetti

Slik gjør du

 

  1. Snu Litago-isen opp ned et serveringsfat.
  2. Hell sjokoladesaus som stivner på isen på toppen av isen, og la den renne ned langs sidene.
  3. Sett isen inn i fryseren igjen, slik at den holder seg fryst.
  4. Rett før servering dekorerer du iskaken med iskuler og topping, vi har gjort det slik:
    • Først seks kuler med vaniljeis.
    • Deretter små kuler med pistasj-is med sjokoladebiter, disse har vi laget med et mindre kulejern.
    • På toppen har vi strødd over Sjokoladecrisp og Sjokoladekonfetti som både pynter opp og gir ekstra god smak.

 

Velg barnets favoritt-is, eller bruk tress-is slik at alle finner sin favoritt. Pynt gjerne med litt godteri, for en ekstra bursdagsvennlig is-dessert.

Produkter vi brukte

Diplom-Is Litago 1,2l

Diplom-Is Vanilje 2l

Diplom-Is Pistasj med sjokoladebiter 2l

Diplom-Is Sjokoladesaus som stivner på isen

Diplom-Is Sjokladecrisp

Diplom.-Is Sjokoladekonfetti