Superenkle ismuffins av sjokolade!

Alle er enige i at is er godt, men av og til kan det kanskje være greit å utfordre den klassiske iskjeksen og finne på noe gøy? Det vi liker aller best med is er at det kun er fantasien som setter grenser, så her har vi prøvd oss på pistasj-ismuffins av sjokolade! Vil du også prøve?

Ingredienser

  • Diplom-Is Lys sjokoladesaus som stivner på isen
  • Diplom-Is Sjokoladesaus
  • Diplom-Is Pistasj 2l
  • Papirmuffinsformer

Slik gjør du

 

Steg 1: Ha Sjokoladesaus som stivner i papirmuffinsformer (gjerne to runder, om de blir for tyne).

Steg 2: Legg i fryseren til sjokoladen er stiv (ca 20 minutter), dra av papirformen.

Steg 3: Ha iskule i, og frys igjen til den skal spises

Steg 4: Før servering: ha kule nr 2 på toppen, og dekorer med saus og strøssel etter smak og behag

Produkter vi brukte

Diplom-Is Pistasj 2l

Diplom-Is Sjokoladesaus

Diplom-Is Lys sjokoladesaus som stivner på isen