Tress-is: slik serverer du den

Mange har tress-is som sin is-favoritt. Her er en morsom måte å servere isen på!

Ingredienser

  • Diplom-Is Tress
  • Diplom-Is Sjokoladesaus
  • Pisket krem
  • Kjeks til pynt

Slik gjør du

 

  1. Sett gjerne glassene du skal bruke en halvtime i fryseren, slik at de er kalde når du skal legge isen oppi.
  2. Begynn med den smaken du vil ha nederst i glasset. Bland isen raskt sammen i en mikser slik at den blir myk nok til å kunne helles i en sprøytepose.
  3. Bruk sprøyteposen til å legge isen lag på lag nedi glasset. Sett glasset litt i fryseren mellom hvert lag, slik at isen stivner og ikke blandes med neste lag. Sett til slutt isen i fryseren frem til servering.
  4. Før servering topper du tress-isen med pisket krem, sjokoladesaus og kjeks.

 

En fargerik favorittiskrem!

Produkter vi brukte

Diplom-Is Tress

Diplom-Is Sjokoladesaus