Vanilje-dalgona med dulce de leche
Er du glad i iskaffe, har du garantert fått med deg dalgona-trenden. Denne hvite varianten er laget med deilig vaniljeis og har et hint av dulce de leche og kokos.
Ingredienser
- 10 kuler Diplom-Is Vanilje 2L
- 3 ss søt kondensert melk
- 2 ss kokoskrem (evt. kokosmelk)
- Espresso etter smak
- Dulce de leche til pynt
- Kremfløte
- Vaniljesukker
Slik gjør du
- Smør dulce de leche på innsiden av to glass med baksiden av en skje.
- Pisk fløten til krem og smak til med vaniljesukker. Ha kremen over i en sprøytepose og la den stå i kjøleskapet.
- Miks vaniljeis, valgfri mengde espressoshots, kokosmelk og søt kondensert melk i en blender.
- Hell shaken over i glassene og sprøyt på kremen i dalgona-stil.
- Dryss over litt kanel og nyt!
TIPS: Får du ikke tak i dulce de leche, kan du lage selv ved å koke en boks søt kondensert melk i tre timer.
Produkter vi brukte
