Personvernerklæring

Personvern

Diplom-Is behandler alle personopplysninger du gir til Diplom-Is i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til å håndtere henvendelsen fra deg. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Diplom-Is samler inn og bruker personopplysninger i forbindelse med henvendelser til Diplom-Is via nettsiden ispirasjon.no og mailhenvendelser til Forbrukerservice, samt hvilket formål vi benytter denne informasjonen til.

 

Behandlingsansvarlig

Diplom-Is AS, ved administrerende direktør, er ansvarlig for behandling av opplysninger som kan knyttes til deg som privatperson. Det daglige ansvaret er delegert til Forbrukerservice i Diplom-Is.

 

Formål

Opplysningene som innhentes brukes for å kunne behandle og svare på henvendelsen fra deg.

 

Rettslig grunnlag

Det rettslige grunnlaget er at behandlingen er nødvendig for å svare på en henvendelse fra deg.

 

Hvilke personopplysninger behandles, hvor hentes de fra og frivillighet

Diplom-Is behandler personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, mailadresse eller annen personlig informasjon du gir til Diplom-Is ved å sende mail oss.

 

Sletting og anonymisering

Diplom-Is vil slette personopplysningene om deg etter at vi har håndtert og ferdigstilt henvendelsen din. Alternativt til sletting kan Diplom-Is fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til en person (anonymisering). Slik anonym informasjon kan Diplom-Is bruke i sitt erfaringsarkiv for å utarbeide analyser og statistikk og for å tilpasse og utvikle Diplom-Is sin markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov.

 

Cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). En cookie er en fil som lagres i din nettleser, og som gjør at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Både nettstedet og deres samarbeidspartnere kan benytte cookies. Formålet med cookies er blant annet å;

  • Registrere og beregne trafikk og bruksmønstre på nettstedet (statistikk)
  • Utvikle og forbedre nettstedet

En cookie inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren.

Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Mer informasjon om hvordan du utfører dette finner du på Nettvetts nettsider. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.

 

Kontakt

Kontakt oss på forbrukerservice@diplom-is.no eller ring Forbrukerservice +47 51 37 14 96 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

 

Personvernombud

Diplom-Is AS er eid av TINE. TINE har besluttet å videreføre den frivillige ordningen med eget personvernombud, og du kan derfor også kontakte personvernombud@tine.no for spørsmål om behandling av personopplysninger i TINE-Gruppen.

 

 

Se også vår ansvarserklæring